Oct 17, 2019

Zauvek deo Morph-a ❤️

Postoji jedna mala grupa ljudi koja je svojim trudom i posvešćenošću definisala razvojnu fazu Morph-a i pravac u kom će se međuljudski odnosi u njemu dalje odvijati. Roditelji Morph-a koji danas postoji, koji su videli budućnost ove firme iz jedne situacije u kojoj je bilo dovoljno izazovno gledati u sadašnjost; pioniri kojima dugujemo sav uspeh iz prethodnih godina i dobar deo uspeha u narednim godinama, jer su definisali i učvrstili kulturu koju gledamo kao najbitniji aspekt naše firme.

Jedna od njih je naša voljena žena, majka, dispatch-erka Jovana ‘Samantha’ Ilić, čiji će rad i trud, a pogotovo strpljenje, ostati zapamćeni u Morph-u zauvek.

Vama koji poznajete lik i delo Kushnir Pavela nema potrebe pričati o živcima prečnika brodskih kanapa koji su potrebni za saradnju sa dotičnim, ali vama koji niste imali priliku da iskusite taj temperament teško da će ikada biti jasno kakav je zadatak zameniti legendarnu SIRS.

Koliko god nam je žao što nas jedan titan ove firme napušta, toliko nam je drago da smo imali tu čast da sa njom sarađujemo ovoliko dugo i toliko joj i sreće želimo u njenom sledećem životnom koraku u Švedskoj – Sirko, voli te upravništvo ove firme, barem pola koliko tvoje kolege i članovi tima ❤️

Zauvek ćeš biti deo Morph-a i zauvek će te u njemu čekati jedna stanica ako i kad god poželiš, a neminovne suze ćelavog Pavela ćemo skupljati u tegli, na hladnom i mračnom mestu, u čast tvojoj dosadašnjoj žrtvi 😊

Boško i Feđa

We Have a Lot to Say!

More Stories
Like This.

Outsourcing Company in a Humanitarian Act

Apr 22, 2020

The Misunderstanding

Nov 23, 2019